Afla pentru a păstra în minte de cele valori,

Afla pentru a păstra în minte de cele valori,Care sunt în mod constant implicați în modul în care imaginea va transforma cu siguranță timp, ISO, precum diafragma, și, de asemenea, cel puțin știu care sunt valorile lor repet, fără de care acesta nu va funcționa ce pentru a încerca cu scutirea de la cele mai ieftine compacte în vizor sau pe afișaj veți vedea când merita și, de asemenea, diafragma timp este, de obicei, un număr 15, 100, 200, uneori, de asemenea, o parte 1/15, 1/100, 1/200.

Uita-te la, pur și simplu, exact cum cei merita schimbarea, rețineți că, pentru a fi în problema 15 patnáctina secunde pentru a avea puncte începe să obscure este al 2-lea număr deschidere va fi, cel mai probabil alături și, de asemenea, în unele cazuri, înainte ca el să-litera F. f-numărul explică dimensiune de slot, care obiectiv să treacă de lumină la chip. Până acum, noi nu trebuie să vă faceți griji, știu doar că există. Și ISO valoare este atât de vital, vom dedica un întreg capitol a se vedea mai jos ce să încercați să găsiți în manualul sau pe suport electronic camera Uita-te pentru ceva care vă va permite să aibă control asupra acest moment, una dintre cele mai de orice caster, care este în schimbare.

Este util de cel puțin cât mai curând în viața ta încercare de așa-numitul manual

Este util de cel puțin cât mai curând în viața ta încercare de așa-numitul manualCum să setați timp pentru a în întregime, fără ajutor și de a ajuta de la cam deci dacă nu înțelege ce este ISO nu se poate foc. Dacă nu vrei să descoperi cum funcționează, este inutil să te mai scumpe camera video decât pentru aproximativ 1500 de coroane precum și să fie atent, chiar de pe mobil, este extrem, extrem de important să știu unde ISO setup detalii aici.

Fotografie telefon mobil: să Învețe să setați ISO și, de asemenea, în mod special în în profunzime instrucțiunile de IPhone și, de asemenea, fotografie sfaturi, tehnici, recenzii ca urmare ISO sugerează nivelul de sensibilitate de set poate fi în primul rând în numerica colecție de 100, 200, 400, 800, etc cea mai mare ISO, cu atât mai sensibili la cip se comportă, totuși, cele 3 exemple esențiale sunt după cum urmează: 1. Prin cresterea ISO, cu siguranță ne-ar, cum ar fi chip să se comporte chiar mai sensibil și, astfel, să putem face poze un timp mai scurt și pentru a realiza că fotografiile nu sunt ascunse.

Ce are in mod natural costa

Ce are in mod natural costaUn ISO mai mare presupune mai multe așa-numitele sunetul în imagine cu alte cuvinte: imaginea va fi cu siguranță de mai puțin de calitate superioară ce pentru a încerca setați ISO la o valoare redusă de exemplu, în modul P– a se vedea mai jos și, de asemenea, să ia o imagine de nimic, cel puțin un pic de relocare nu sunt chiar un excelent lumină pentru a fi un copil pe o tricicleta. Puteți asculta doar cum electronice camera clicuri lungi totul va fi cu siguranță ascunse, doar o perioadă lungă de timp: pentru ca un exemplu.

1/10 de un al 2-lea copil pe tricicleta este condus să fie de 5 inci precum și cu siguranță va fi pur și simplu máznutý la fața locului si tu mâna tremurând În prezent, pentru a comuta între cele mai mari valori posibile ale ISO ar trebui să meargă la 1600. Precum și faceți clic din nou poți asculta diferența un click este mult mai rapid, precum și neclaritatea a dispărut sau este considerabil mai mici doar ai grija-zoom pe imagine și veți vedea cu siguranță că este mult mai de calitate superioară chiar mai mult de sunet ce să căutați în manual exact cum de a stabili ISO sau, în unele slr camere cum pentru a opri ISO auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *