Ce bază de setări pentru camera video de care aveți nevoie să se ocupe,

Puteți începe un efectiv de imagine există cu adevărat numai câteva, o mulțime de switch-uri de pe camera video, puteți să-l ignore numeroase funcții esențiale, cu toate acestea, aveți nevoie pentru a fi capabil de a dormi ne setari și, de asemenea, politicile sunt citiți următorul comentariu, e de fapt de fapt o introducere la fotokurzu fotograf Profesionist într-o singură zi.

Ce bază de setări pentru camera video de care aveți nevoie să se ocupe,

Poate începe să lăcomie revizuire manual complet inutil ipoteza în care acesta va ajuta cu siguranță să înțeleagă cum să folosească echipamentul. Și apoi au renunțat, deoarece nu da, se pot manualul are un singur element: a sugera, atunci când sunteți în căutarea pentru ceva mai sigur. Pentru a pune pur și simplu, ceea ce nu ați înțeles, că sunteți în căutarea pentru la fel de bine cum știu că trebuie să și 2 factorul de aura de caracteristicile de bază ale cam-ului, și că este de publicitate și de marketing de mare de firme-încearcă cu fiecare nouă versiune a atrage concentrarea unor noi atribute de tip auto-aim capac roșu în zăpadă camere electronice ca urmare sunt overruning cu numeroase funcții, precum switch-uri.

Dintre care aproximativ 90 la sută este fie de-a dreptul inutil sau va necesita cu siguranță o dată pe an sau pentru totdeauna prin urmare: înainte de a putea face conforme cu 10 puncte, nu se poate lua imagini bine, bine, am glumit și eu, și voi afirma într-un mod diferit: fără o înțelegere a acestor puncte niciodată nu poți să ieși din cameră electronică și chiar de pe telefonul mobil a, ceea ce face de fapt si, de asemenea, dacă sunteți deja un pic suplimentare, ai putea să fii curios cu privire la extinderea gratuit de acest articol camera video Aranjament în 10 pași simpli.

Înțelege exact cât de fotografii în care apare cam acesta este complet,

Dacă aveți un regulat portabil sau slr camera video, realizarea de fotografii este dificilă fără o înțelegere de bază a aspectul de fotografii e simplu a face o fotografie a fost creat, aveți nevoie pentru a lentilei de pe cip sau de film pentru a lăsa lumina să si ea de timp, după care lumina atrage imaginea este numit timp.

Înțelege exact cât de fotografii în care apare cam acesta este complet,

Precum și de ce este atât de important deoarece în caz contrar nu veți mai recunoaște, ce sunt de multe ori fotografii ascunse la fel de bine ca de multe ori nu. O imagine neclară doar sugerează că luați fotografii de foarte mult timp ce să încerci: la mai Mare, amintiți-vă cum cel mai probabil știți, cel puțin în subconștient: atunci Când este suficientă lumină eventual într-o zi caldă, camera mea clicuri prompt, doar o perioadă scurtă de timp.

În întuneric încă în camera acest moment, el necesită mult mai mult, la un click este mult mai sensibilă și, de asemenea, produs în imagine poate fi mascată-pentru foarte mult timp, se poate muta sau mută mâna ocupa cam timp, ISO. Diaphragm numeroase care de fapt, au găsit fotografi obține îngrozit când cineva solicită să recunoască interioara a copilului lor-ei spun ca am achizitionat un scump camera video, în principal, de când am într-adevăr nu aveți pentru a rezolva ceva Încă oh, nu functioneaza pe scurt ai MEREU nevoie să știți ce rămâne în aparatul de fotografiat are loc, în caz contrar pot lua imagini, pur și simplu se ocupe de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *