Glanda masculină situată la baza sau gâtul vezicii urinare creează probleme pentru mulți bărbați. Una dintre cele mai frecvente probleme masculine, mai ales după 45 de ani. anii sunt cei care au o prostată.

Pentru aceste probleme, există diverse tratamente pentru a preveni formarea cancerului de prostată. Funcția principală a prostatei este aceea că produce substanțe găsite în semințe normale, cum ar fi mineralele și zahărul.

O altă funcție a prostatei este de a controla urinarea

Este clar să tragem o concluzie cu privire la modul în care apar probleme cu aceste probleme. Acesta înconjoară uretra și începe să crească odată cu îmbătrânirea la bărbați. Astfel, pot apărea modificări-inflamația prostatei și hiperplazia (mărirea) prostatei. Hiperplazia este cea mai frecventă boală, principala cauză a căreia sunt modificările hormonale care apar la bărbații cu vârsta.

Pentru a rezolva aceste probleme, unul dintre cele mai cunoscute remedii de la domiciliu este ceaiul vrbovice, pe care cu siguranță îl putem considera un medicament de prostată fără prescripție medicală. Acest ceai este utilizat pentru a trata dezechilibrele hormonale, deoarece conține bioflavonoide, quercetin, myricetin, sitosterol, caroten și o cantitate mare de vitamina C. Ajută la încetinirea dezvoltării cancerului și are proprietăți antivirale și antibacteriene care vor ajuta la răceli și inflamații. Vitamina C, împreună cu keratina, este atribuită dezvoltării adecvate a țesuturilor și a pielii și ochilor sănătoși. Puteți să-l cumpărați în farmacii și magazine bio-alimentare și este pregătit ca orice alt ceai. Faptul este că este beat în gume.

Medicamente de prostată fără prescripție medicală

În următoarea serie, vom enumera câteva medicamente pe care le puteți obține fără prescripție medicală, dar asta nu înseamnă că le puteți lua singur. Înainte de a lua orice medicamente de prostată fără prescripție medicală, asigurați-vă că discutați cu medicul dumneavoastră și ascultați sfatul acestora.

Cel mai frecvent și bine cunoscut medicament pentru prostată care poate fi obținut fără prescripție medicală este Prostamol Uno. Acesta conține un remediu pe bază de plante pentru prostată și este excelent pentru utilizare la bărbații care au probleme cu mărirea benignă a prostatei și dificultăți la urinare. Oprește extinderea ulterioară a țesuturilor și ameliorează afecțiunile moderate atunci http://www.cristianparaschiv.ro/urotrin-intensvin-pentru-intarirea-prostatei-masculine/ când prostata este mărită (hiperplazie). Acest medicament este sub formă de capsule moi, iar prețul său este de 100 Kuna pentru 30 de capsule.

Capsulele Uroprostal sunt un amestec pe bază de plante conceput pentru a îmbunătăți funcția prostatei și a restului tractului urinar. Zincul din aceste capsule contribuie la fertilitatea și reproducerea normală, în timp ce rădăcina de palmier și urzică contribuie la funcția normală a prostatei. Se administrează o dată pe zi, întotdeauna între mese. Ar trebui să fie luată timp de o lună, după care ar trebui să existe o pauză de cel puțin patru săptămâni. Prețul său este de 80 Kuna.

Capsulele Profertil ajută procesul de formare a celulelor germinale masculine încă de la începutul acestui proces. Acesta conține o cantitate mare de vitamine necesare pentru motilitatea spermei și, în plus, există zinc, glutation și seleniu. Zincul contribuie la fertilitatea și reproducerea normală, în timp ce acidul folic contribuie la metabolismul și sinteza normală. Capsulele sunt disponibile într-un ambalaj de 60 și 180 de capsule. Aceste capsule sunt un preț ridicat, pentru 180 de capsule va trebui să alocați mai mult de 1000 de Kuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *